úterý 17. února 2015

Padesát odstínů šedi - Film

     Knihu jak asi víte jsem četla (recenze) a líbila se mi (moc), přečetla jsem ji celkem rychle a chytla mě... Nemyslím si, že se mi líbila jen kvůli TOMU, ale nejspíš hlavně kvůli příběhu Christiana a Anastasie. Včera jsme vyrazily se spolužačkou za odměnu po zkouškovém období do kina... :) Lístky jsme měly koupené dopředu asi 2 týdny a udělaly jsme jen dobře, protože jinak by jsme si asi nesedly vedle sebe a to by nebylo ono. Datum se nám hodil, protože jsme obě měly ten den zrovna společnou poslední zkoušku.
zdroj: kinometropol.cz
     Do kina jsme šly celkem hodně natěšené, jak kdyby nám bylo opět náct a šli na nějaký puberťácký film se Zacem Efronem... :D Nedočkavě jsme čekaly na začátek a pak jsme na sebe jen házely nadšené pohledy, protože ten film naprosto předčil naše očekávání (ve všech ohledech). 
     Někdo v tomto filmu opravdu vidí jen ten sex, ale o tom to dle našeho skromného názoru vůbec není. Překvapil nás počet mužů v kině, s přítelkyněmi a hlavně manželkami, kino sice nebylo plné do posledního místa, ale stejně byla účast vysoká.
     Po filmu jsme na sebe asi 3 minuty jen koukaly a nemohly jsme vůbec věřit, jak dobrý ten film byl a jak jsme to prožívaly. Večer jsme si ještě udělaly relax a asi 2 hodiny jsme film stále probíraly a srovnávaly s knihou, ano pár detailů tam sice chybělo (např. první třída v letadle), ale filmu to neublížilo. A nemůžeme se dočkat dalšího dílu, protože kdo ví, tak ví, že ten konec je prostě dech beroucí a velmi neukončený!!!

     Rozhodně se chystáme na další díly, natáčení už je jisté, teď je jen otázkou času, jestli si režisérka pospíší a bude to brzo, doufáme v to.
     PS: Asi nepochopím, proč se do tohoto filmu musí navážet taková spousta lidí. A hlavně absolutně nechápu, proč na to odpůrci vůbec jdou do kina, když to odsoudí, ještě dříve, než to četli nebo viděli.
Viděli jste to také? Nebo aspoň se na to někdy chystáte???
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)