sobota 23. května 2015

Papírová města

     Víte, jak poznáte, že bude začínat zkouškové, nebo že už je? Začínám více číst, i když bych se měla raději učit... :( Takže jsem opět přečetla další knihu. Je to další kniha od Johna Greena. Po minulém zklamání z Hledání Aljašky (recenze), jsem se pustila do Papírových měst. OBSAHUJE SPOILERY ! ! !

Obálka

Kniha: Papírová města
Autor: John Green
Počet stran: 288

Můj názor na knihu:
     Příběh je o Q a Margo, kteří už roky bydlí naproti sobě v Orlandu. On ji beznadějně miluje, je to pro něj dokonalé stvoření. Margo je ve škole velmi oblíbená a trochu podivínská. Občas někam uteče a zanechá nějakou stopu. 
     Jednou přijde ke Q k oknu a poprosí ho, aby s ní celou noc jezdil a udělal s ní pár věcí. Pár lidem provedou něco ošklivého jako odplatu a poté se vloupají do Mořského světa. Q se do toho moc nechtělo, ale nakonec to byl skvělý zážitek s Margo. 
     Druhý den ráno zjistil, že Margo zase někam utekla a že se vůbec neví kam. Napadlo ho, jestli zase nezanechala nějaké stopy, třeba jenom pro něj. Samozřejmě, že ano, jen na to musel přijít! 
     Po malých kousíčcích si to srovnával a dávalo mu to i smysl, jenom mu to připadalo trochu složité. Bál se, že je Margo mrtvá. Řekl to i kamarádům a nejkamarádce od Margo. 
     Konečně to všechno dávalo smysl a Q zjistil kde Margo bude, ale museli to stihnout. Jeli přes 20 hodin v autě, až tam konečně dojeli a ... ? 
     Našli ji tam, všechno si vyříkali, ale Margo se prostě vrátit už nechce. Ona moc dobře ví, že on ji miluje, několikrát se políbili. A byl konec!!!

     Kniha se mi líbila více než Hledání Aljašky, ale na Hvězdy nám nepřály nemá, ta je prostě nejlepší!!! Knihu jsem četla, hlavně proto, abych věděla, jestli na to chci jít do kina. Teď si úplně nejsem jistá, jestli ano nebo ne... 

Četl jste někdo také tuhle knihu?

Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)