neděle 14. února 2016

Není přání jako přání

     První přečtená kniha roku je konečně tady, i když hodně opožděně, protože nebyl čas na sepsání recenze. :) Moje první kniha od Alexandry Potter, kterou jsem si chtěla už hodně dlouho přečíst. Naštěstí se mi nějak podařilo koupit tuto knihu na knižním bazaru za 50 Kč. :) 

Obálka knihy

Kniha: Není přání jako přání
Autorka: Alexandra Potter
Počet stran: 312

Můj názor na knihu:
     Kniha je o Heather, která jednoho propršeného dne jde z práce a cestou potká cikánku, která jí dá vřes pro štěstí. A co se děje dál, tomu nemůže ani sama Heather po chvíli uvěřit. Všechna přání, na která jen pomyslí se jí splní. :) Zlevněné boty v její velikosti? Proč ne? Krásné počasí v Anglii, taky se hodí. A co tahle ideální chlap, po kterém už dlouho touží? Samozřejmě. :D A proto ji konečně po dlouhé době, co ho sleduje, osloví pohledný soused James, který přes ulici. Také se jí povede sehnat podnájemníka Gaba do svého domu, aby byla schopná splácet hypotéku. 
     Každé přání na které jen pomyslí se jí začne plnit. Dokonce jejich firmy dostane velkou zakázku na focení svatby jedné velmi bohaté a známé rodiny, díky které by mohli dostat mnoho dalších zakázek na focení. Po čase i Heather dostane nabídku na lepší práci
     Ve všem ovšem bývá nějaký háček, James jí postupně začne lést na nervy, to jak je dokonalý až moc, jak vše musí být podle něj atd. Gabe ji postupem času začne přitahovat, protože i když je to komik, dokáže být více zábavný když je sám sebou a moc si spolu rozumí. Také o sobě začne pochybovat, že je to s těmi přáními nespravedlivé, že tu práci nechce a radši zůstane tam kde je apod. Když pak zjistí, že ta velká bohatá svatba je jejího ex přítele, trochu jí to vadí, ale nakonec se s tím vyrovná a vše proběhne v pořádku. 
     Po čase se Gabe odstěhoval, protože se pohádali. Ona se s Jamesem rozešla, protože cítila, že miluje Gaba, i když mu to zatím ani neřekla. Nakonec se rozhodla jet za ním na festival, kde měl vystupovat. A jak to skončilo? Samozřejmě dobře.  :)

     Kniha se mi moc líbila, začínám uvažovat, že si koupím nějakou další od této autorky. :) A nevím jestli je to pravda nebo ne, ale sama autorka mi asi dala ''like'' na instagramu. :D Musela jsem se tím pochlubit, i když tomu stále moc nevěřím. :D

Líbila se vám kniha, nebo jste četli jiné knihy od této autorky?
Jane 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)